Boutique d'E-Mariage

/
1 Comments
Ieri in saloanele nobile ale Palatului Ghika s-a deschis un nou concept store multibrand menit sa bucure viitoarele mirese. Boutique d'E-Mariage, caci despre el este vorba, are la baza o oferta completa si complexa, care se remarca printr-o multitudine de stiluri abordate in acest sezon de cei mai importanti creatori din Romania si din strainatate, in mod special rochiile de mireasa dar si rochiile de ocazie, precum si accesoriile pentru nunta (pantofi, voaluri, bijuterii, invitatii, etc.)
Dintre creatorii care isi expun rochiile in acest boutique se numara: Alfred Angelo, Alice Designs, Allure Bridal, Divina Sposa, Eddy K, Justin Alexander, Nicole Sposa, Rosemarie, Andree Salon, Calin Events, Cosmina Englizian, Creal Design, DeCosta, Doina Levintza, Ducessa, Princessa, Rhea Costa, Sposa di Gia, White Pearl.
Probabil cea mai importanta aparitie este cea a creatiilor celebrei Vera Wang, despre care sunt sigura ca nu mai are nevoie de nici o prezentare. Numeroase vedete de talie internationala au ales sa-i imbrace creatiile, fie pentru prezenta pe covorul rosu fie la propriile nunti: Mariah Carey, Victoria Beckham, Avril Lavinge, Jenifer Lopez, Sharon Stone, Hilary Duff, Uma Thurman, Kate Hudson si lista poate continua.
Boutique-ul se afla situat la Palatul Ghika din strada Doamna Ghika, fiind deschis intre 12.00 si 21.00.
Asadar, viitoarele mirese nu mai au de ce sa-si faca probleme in gasirea unei rochii de nunta deoarece magazinul are o oferta destul de variata.



















You may also like

Un comentariu: