Saptamana trecuta  a avut loc lansarea celui de-al doilea magazin PANDORA, acesta deschizandu-si portile constantenilor bucurosi sa admire superbele bijuterii. Lansarea a avut parte de o petrecere glam pe masura, de la care nu au  lipsit vedete precum Gina Pistol, Tania Budi sau Albertina Ionescu.
    In septembrie anul trecut, la deschiderea primului magazin din Romania, in Afi Palace Cotroceni, reprezentantii PANDORA declarau ca vor mai deschide inca trei unitati pana la sfarsitul anului 2012, dintre care unul tot in Bucuresti.
   PANDORA  concepe, produce si comercializeaza bijuterii moderne finisate manual, din materiale originale, la preturi accesibile. Bijuteriile PANDORA se vand in peste 65 de tari din sase continente prin cele 10.000 de puncte de vanzare.
Infiintata in 1982 si avand sediul central in Copenhaga, Danemarca, PANDORA numara peste 5000 de angajati, din care 3600 sunt in Gemopolis, Thailanda, locul unde compania produce bijuteriile sale.








Rochiile lungi colorate in nuante vesele au ramas prezente pe podiumurile internationale si in sezonul vara 2012. Acestea sunt elegante si usor de purtat. O rochie lunga inveseleste orice outfit, indiferent ca preferi sa o asortezi cu o pereche de sandale grecesti sau o pereche de sandale stiletto. In aceasta vara, nu trebuie sa ne lipseasca un astfel de exemplar din garderoba, fiind cel mai usor mod de a arata fabulos.
Eu am ales sa port aceasta rochie lunga turcoaz cu o pereche de sandale grecesti si o bentita foarte colorata ce are forma unui buchetel de rose.


















Accessories: H&M
Dress: Ilotti
Sunglasses: H&M
Sandals: Mei Mei
Headband: Meli Melo

S-au dus si cei trei ani de facultate, ani in care am cunoscut oameni minunati alaturi de care am facut lucruri minunate. A fost o peroada pe care cu siguranta niciunul dintre noi nu o va uita, o perioada frumoasa in care s-au legat prietenii adevarate, unii intalnindu-si chiar marea dragoste. Acesti trei ani au fost ultima noastra aventura in rolul de copii fara responsabilitati, acesti trei ani ne-au pregatit pentru drumul pe care urmeaza sa-l parcurgem in calitate de oamnei maturi, pregatiti pentru responsabilitatile ce vor urma.
 Acum, stand pe scaun si uitandu-ma peste fotografiile de la absolvire, realizez cat de rau imi pare ca nu am fost atat de uniti si in anii trecuti, imi pare rau ca nu am cautat sa fim apropiati cu totii si ca am ramas in "bisericutele" formate inca din primul an. Sunt cateva persoane dragi pe care le-am cunoscut abia acum la sfarsit si sunt sigura ca mai sunt multi altii la fel de minunati pe care nu am apucat sa-i cunosc mai de aproape. Chiar daca nu am apucat sa ne cunoastem cu totii foarte bine, asta nu ne-a impiedicat sa ne ajutam unii pe altii la examene. Cu siguranta imi va fi dor de acele momente dinaintea examenelor cand ne intrerbam oare cum va fi si daca le vom trece cu bine. 
Primul an de facultate este cel de care imi aduc aminte cu mare drag...este anul in care salile erau mereu pline, toata lumea implicandu-se in proectele facultatii incercand sa faca totul cat mai bine. A fost anul in care toata lumea incerca sa se cunoasca cu toata lumea, insa putini sunt cei care au fost mereu prezenti la cursurile din urmatorii doi ani...unii ocupati cu job-urile, iar altii cu pierdutul vremii. Chiar daca facultatea pe care am absolvit-o este una particulara, asta nu o face mai slaba ca nivel de invatatura fata de una de stat, ci din contra, profesorii au fost mult mai implicati comparativ cu ce am auzit de la facultatile de stat. Am avut la dispozitie laboratoare de radio si televiziune in care am exersat de-a lungul anilor, ni s-a oferit sansa de a face o scoala de radio finantata din fonduri europene, posibilitatea de implicare in proiectul Vehmed ce are ca scop initierea studentilor in tainele meseriei de jurnalist plus multe altele.
A fost o perioada frumoasa si plina de amintiri, iar acum cand totul s-a terminat stiu ca in fata ne asteapta un drum si mai lung pentru care am fost pregatiti in acesti ani, drumul de Jurnalist in care cu siguranta ne vom mai intersecta.