Albert Elbaz, directorul creativ al casei Lanvin s-a saturat se pare de manechinele skinny si s-a hotarat sa recruteze modelele celei mai noi colectii ale sale direct de pe strada. Modelele alese pentru campania toamna iarna 2012 sunt persoane absolut normale, pe care el doreste sa le vada purtand haine Lanvin, indiferent de varsta lor, forma corpului sau personalitatea pe care o au. Castingul a avut loc chiar pe strazile orasului New York, iar printre personajele alese pentru shooting se numara si o venerabila doamna de 82 de ani care arata absolut fabulos in tinutele Lanvin. Doamna se numeste Jacquie "Tajah" Murdock o fosta dansatoare a celebrului teatru Apollo din New York. Desi Lanvin nu a dezvaluit numele modeleleor alese, Tajah a fost recunoscuta imediat facand senzatie in SUA. La 82 de ani ai sai, Tajah este intr-o forma de invidiat si apare alaturi de modele care i-ar putea fi nepoate, in noua campanie publicitara. Aceasta nu este straina de moda, fiind deja remarcata datorita stilului sau inconfundabil, promovat intens pe blogul Advanced Style .












Costumele de baie intregi au revenit in forta in aceasta vara. Nostalgia resimtita de designeri pentru moda anilor 70 se poate observa in colectiile acestora. Tendintele costumelor de baie intregi pentru actualul sezon pot lua forme curajoase, precum decupaje indraznete pozitionate strategic pentru a accentua corpul feminin, ori aplicatii de paiete sau prinderi metalice care atrag atentia oferind doua lucruri in acelasi timp: moda si accesorii. Cu siguranta nu vei trece neobservata daca vei purt la plaja un costum ca cele prezentate mai jos.







Ce putem face intr-o zi caniculara de vara? Raspunsul este: baloaneeee. Cand eram mica, adoram sa fac baloane din sapun. Ieseam pe strada si aruncam cu balonase in toate directiile. Acum, plimbandu-ma prin magazine am dat peste sticlutele de facut baloane si nu am putut pleca pana nu mi-am achizitionat si eu unul. In amintirea vremurilor de demult am iesit in parc sa inveselesc atmosfera cu balonasele mele colorate. Toti copii si adultii se uitau bucurosi la mine si la copilul din mine care se distra de minune in mijlocul baloaneleor de sapun. Mi-e dor sa fiu copil, mi-e dor sa ma joc si sa alerg toata ziua pe strazi. Mi-e dor de tot si de aceea incerc pe cat posibil sa pastrez copilul din mine pentru cat mai mult timp...pentru totdeauna. Nu incetati niciodata sa fiti copii, viata e atat de scurta. de ce sa nu o traim intens si sa iubim cu sufletul unui copil?



















Hat: H&M
Bag: Bonsai
T-shirt: Glow
Jeans: no name
Shoes: MaxStore
Sunglasses:  Bodega Eyewear!


Despre rochiile cu spatele gol pot spune ca au devenit noua obsesie a acestui sezon. Rochia cu spatele gol poate evidentia atat un spate cu forme cat si un corp slab, unde coastele sunt usor iesite. Spatele la vedere este sugestiv, sexy, misterios si emana subtil senzualitate. Chiar daca pozele pe care le-am ales reprezinta rochii foarte elegante, trebuie sa stiti ca tendinta cu spatele gol se aplica si in cazul rochiilor de zi, a tricourilor si chiar a salopetelor cu pantalon.Pe piata se gasesc rochii cu spatele gol si cu decolteu adanc, insa eu va recomand sa alegeti ori spatele gol, ori decolteu revelator, niciodata amandoua.








E vara, mai nou a venit si vacanta pentru cei mai multi dintre noi, motiv pentru care toata lumea a luat cu asalt piscinele, parcurile si bineinteles MAREA. Adevarul este ca, nu exista placere mai mare pe o vreme torida ca aceasta decat un weekend prelungit pe un sezlong la mare. Unde mai pui ca plajele sunt pline de baieti draguti, nisipul este atat de fin, iar apa atat de calda si buna pentru balaceala incat nu-ti mai poti dori nimic altceva decat sa te lasi purtata de val. O limonada rece, o carte bun (sau o revista) si briza marii e tot ceea ce-mi doresc acum. Pentru ca am scapat de examenul de licenta si pentru ca am luat o nota buna, m-am decis sa sarbatoresc asa cum se cuvine: in costum de baie departe de agitatia orasului. Cativa prieteni si un costum de baie sunt tot ce ai nevoie pentru a te simti bine vara la mare, distractia este garantata.
















Swimsuit: H&M
Hat: H&M
Tnic: H&M
Headband: H&M
Sunglasses: H&M
Accessories: H&M

Pe curand! XOXO