Inca de cand eram mica iubeam toamna. Tin minte ca la gradinita mereu ne punea educatoarea sa pictam anotimpul nostru preferat, iar eu de fiecare data alegeam toamna. Poate pe multi ii deprima deoarece natura incepe sa moara, insa pe mine ma binedispune acest anotimp. Mi se pare melancolic, iar o plimbare in parc printre frunze este tot ceea ce am nevoie pentru ca ziua sa fie perfecta.
Aceasta rochita imi este foarte draga deoarece modelul este unul gandit de mine si realizat de o croitoreasa foarte buna care mai merg din cand in cand si care lucreaza minunat. O am de 2 ani si ceva cand inca nu aparuse nebunia rochitelor cu guleras. Este una dintre rochitele mele preferate si bineinteles ca trebuia sa v-o arat. De curand am mai desenat cateva schite si sper sa ajung cat mai repede la croitoreasa pentru a le da viata. Pana atunci va doresc si voua o zi creativa!

























Coat: Maria Bellesi
Dress: own creation
Tights: H&M
Boots: Mei Mei
Bag: Pavone
Necklace: Avon
Rings: H&M and Oriflame

















Acum 3 saptamani am cunoscut o fata super talentata care a reusit sa-mi picteze pe fata un machiaj exact asa cum imi doream: natural dar in acelasi timp de efect. Raluca Butnaru, caci despre ea este vorba, este un make-up artist foarte bun si cunoscut, iar Catalin Parpalea, fotograful acestei sedinte foto, este si el foarte apreciat pentru munca sa. Machiajul a fost realizat in nuantele calde de toamna la fel ca si tinuta pe care mi-am ales-o. Sveter-ul meu burgundy se incadreaza perfect in peisajul tomnatic, iar perlele ofera un aer rafinat si boem tinutei.










Sweter: H&M
Shirt: Zara
Jeans: H&M
Boots: Mei Mei
Necklace: Handmade







Celebrul designer, Ermanno Servino, a venit pentru prima data in Romania pentru a-si lansa colectia de toamna-iarna 2012/2013, pentru barbati, femei si copii. Evenimentul de lansare a avut loc miercuri, 7 noiembrie la Marriott Grand Hotel. Vedete, stilisti si pasionatii de moda au fost prezenti langa catwalk si au urmarit cu atentie noile piese definite prin linii puternice dar totusi feminine in culori tomnatice: kaki, gri, maro, oliv si mov.
Efectiv m-am indragostit de acest designer si de colectia lui, am vazut rochii peplum, pulovere maxi, cizme peste genunchi, pantaloni cu talie inalta...nu mi-am putut lua ochii nicio secunda de la acea minunata colectie. Daca ar fi sa ma gandesc la un model preferat...as zice TOATE fara sa stau pe ganduri. Stilul englezesc a predominat in aceasta colectie, iar palariile de echitatie din lana si piele, au completat perfect tinutele.
La finalul show-lui, fiecare invitat a primit cate un mic cadou, o esarfa din matase naturala. Eu am avut norocul sa primesc una pe rosu burgund, culoarea mea preferata in acest sezon.

















Mi se intampla des sa uit de anumite piese vestimentare din garderoba mea ceea ce banuiesc ca se intampla si multora dintre voi. De exemplu acest pulover l-am primit acum 2 ani de la o buna prietena, insa uitasem complet de existenta lui. Curatenia de toamna face minuni...cel putin, eu de fiecare data cand fac curatenie in dulap si imi schimb garderoba de vara cu cea de iarna, redescopar multe hainute ascunse si astfel economisesc banii de shopping.
Luat peste o camasuta alba accesorizara cu o panglica neagra legata in jurul gulerului, puloverul a capatat o nota mai calda, iar pantofii creeper au completat perfect tinuta care mie imi aminteste de primele episoade din serialul Gossip Girl. Este o tinuta perfecta de mers la scoala, fashion si decenta in acelasi timp.













Sweater: Dilvin
Shirt: H&M
Jeans: H&M
Creeper Shoes: MaxStore
Bag: Pavone
Accessories (ring; headband): H&M
 Dupa cum bine stiti, aseara a avut loc petrecerea de Halloween, singura petrecere din an care iti permite sa te deghizezi in ABOLUT orice fara ca lumea sa se uite stramb la tine.
Specific pentru Halloween este dovleacul sculptat, care reprezinta Lanterna lui Jack. Acesta a fost un tanar betiv care a reusit sa-l pacaleasca pe Diavol sa urce intr-un pom dupa care a sapat in trunchiul copacului o cruce. Jack a facut o intelegere cu Diavolul: daca nu-l mai ispiteste niciodata, ii promite ca il coboara din copac. Dupa ce Jack a murit nu a fost primit nici in Rai din cauza felului sau dar nici in Iad deoarece facuse o intelegere cu Satana. Prin urmare acesta a ajuns sa rataceasca prin lume cu un felinar facut dintr-o gulie scobita in care tinea taciunele pentru a-i lumina calea. De aici traditia felinarului de Halloween, Sarbatoare tuturor Sfintilor. Traditia fundamentala a sarbatorii de Halloween este "Trick or Treat", un obicei practicat de copiii care merg din casa in casa penru a cere diverse bunatati. La noi insa, aceasta sarbatoare nu s-a instalat complet, oamenii se deghizeaza, confectioneaza felinare din dovleci dar inca nu merg la colindat. Probabil ca in urmatorii ani se va practica si acest obicei, deocamdata ne bucuram de costumele ingenioase  pe care fecare si le confectioneaza dupa bunul plac, iar mai jos, pozele demonstreaza :D
Pentru ca anul acesta Halloweenul a cazut intr-o zi de miercuri adica in mijlocul saptamanii, majoritatea cluburilor din Bucuresti au sarbatorit Halloweenul in weekend (26-28 octombrie).
Din pacate pentru mine nu am mai avut timp sa-mi pregatesc un costum asa ca am ales o tinuta mai simpla formata din jeansi negri, top negru, lant negru, melon negru, si pipa a la Audrey Hepburn. La un moment dat am reusit sa fac schimb de palarii cu cineva si mi-am luat una de pirat. Mai jos sunt cateva poze facute in weekend in mai multe cluburi din Bucuresti, unde lumea chiar pare sa se fi distrat.

BOUND







VAULT



PALATUL BRAGADIRU