Intotdeauna mi-a placut sa cant si chiar daca nu am voce, spectacolele din dush sunt nelipsite. Culmea, cand eram mica chiar aveam voce si mi se spunea ca se aseamana chiar cu a Madalinei Manole.  Probabil faptul ca nu mi-am lucrat vocea sau pentru ca s-a schimbat odata cu varsta, asta a dus la pierderea "talentului" :)). Visam, printre altele, sa am formatia mea pop-rock cu care sa cutreier lumea in lung si in lat. Visam mult si in continuare visez la fel de mult doar ca visele sunt altele, iar muzica ramane strict pentru dus si karaoke.
 ( ME: Dress and Sweater: H&M, Shoes: Zara, Stockings: GoldenPoint, Necklace: Meli Melo; SHE: Blazer, Top, Skirt : H&M )













  Imi place la nebunie Bucurestiul, imi place sa colind stradutele in lung si in lat primavara, vara, toamna dar si iarna. Aerul boem al orasului, arhitectura, totul parca te atrage afara sa-l simti intru totul. Nu este timp de stat in casa iar totul trebuie imoratlizat in asa fel incat sa-i faca si pe altii sa iasa si sa vada lucrurile frumoase pe care tu le vezi. Arhitectura si moda, doua elemente care nu pot trai una fara cealalta si de aceea l iubesc.

  Rochitele sunt preferatele mele, iar aceasta este una dintre ele, una dintre rochitele de iarna care imi plac. Are un print cu accente norvegiene si tocmai de aceea nu o puteam lua decat intr-o zi cu zapada. Gulerul din blanita duce mai mult spre stilul rusesc care de altfel, ma fascineaza. Trebuie sa mentionez ca acest guler este din blanita sintetica deoarece nu as suporta ideea ca blana un animal care a fost chinuit, sa-mi tina mie de cald.

 Iar in final, pentru ca noi suntem niste fashion people desavarsiti, trebuie sa va anunt ca in curand vom avea un site special unde fiecare isi va putea urca pozele preferate: Lookool. Aici veti putea arata tuturor cat de bine va pricepeti voi la asortat hainele din propria garderoba. O vrabiuta fashion mi-a impartasit un secret pe care vreau sa-l impart cu voi: la fiecare sfarsit de luna, cea mai originala tinuta, pe langa faptul ca va va transforma intr-un fashion icon al site-ului, veti mai fi si premiate cu cate o sedinta foto profi sau hainute colorate :D
  ( Dress and Coat: Zara, Fur Collar: Vintage, Boots: Mei Mei, Necklace: Moa )
































A fost un 2012 frumos, un an in care fiecare a invatat cate ceva, un an in care am muncit, am iubit, am suferit, ne-am distrat, ne-am relaxat. A fost un an cu de toate pentru toti!  Pentru anul ce tocmai a sosit eu va doresc sa fiti cel putin la fel de fericiti ca in 2012, sa aveti parte de toate bucuriile si sa realizati tot ceea ce va propuneti! Sper ca inceputul de an v-a prins inconjurati de prieteni si de cei dragi asa cum m-a prins si pe mine. 
Si pentru ca nu s eputea altfel, am inceput noul an cunoscand deja oameni interesanti ceea ce ma bucura deoarece e un semn ca am pasit cu dreptul in acest 2013, un an glamour dupa parerea mea :D
La multi ani tuturor, un an fericit, sanatos si sa ne auzim cu bine si de acum inainte!!!


Dress: H&M