Sakura sau Festivalul infloririi ciresilor in Japonia reprezinta unul dintre cele mai impresionante festivaluri din intreaga lume, fiind organizat in fiecare primavara. Inca din cele mai vechi timpuri, florile de cires au avut o insemnatate aparte in cultura japoneza devenind de-a lungul timpului cele mai populare flori si, mai mult decat atat, un simbol al unei culturi bogate si cu adevarat impresionante. Adorarea si admirarea florilor in cultura japoneza a fost adopatata in perioada Heian ( 794 - 1185 ) si reprezenta o activitate cu adevarat nobila, fiind practicata de catre reprezentantii inaltelor clase sociale.

Festivalul ciresilor infloriti se incheie cu o ploaie de petale care imbraca intr-o mantie rozalie pamantul...

Tot in aceasta perioada, japonezii sarbatoresc Hanami, o traditie veche ce dainuie de cateva secole: iesirea la picnic sub ciresii infloriti. Aici servesc masa de pranz, beau sake si sarbatoresc intreaga zi cu mare veselie



















     O plimbare cu fetele este intotdeauna binevenita, mai ales cand este insotita si de un aparat foto dar si de multa veselie. Iubesc primavara pentru ca stradutele din  Centrul Vechi al Bucurestiului se transforma usor usor in podium pentru toate iubitoarele modei plus ca terasele si atmosfera din oras nu iti dau voie sa pleci acasa. Iar cum razele soarelui au inceput deja sa incalzeasca puternic, ne-am gandit ca o inghetata ar fi perfecta pentu un inceput de saptamana minunat. Va doresc o zi calduroasa si colorata!

( Boots: Stradivarius, Jeans: H&M, Coat: Pull and Bear, Bag: MeiMei, Brooch: Avon, Ring: H&M, )



















Nimic nu se compara cu o zi insorita de primavara, sa stai pe o banca sau pe iarba proaspata si sa privesti lumea din jurul tau, sa te bucuri de mirosul proaspat si de ciripitul pasarelelor. As putea sta pe iarba nemiscata ore intregi daca in jurul meu ar fi mereu aceeasi atmosfera calda si oamenii zambitori. Iubesc oamenii fericiti, imi transmit si mie aceeasi stare, iar daca stau intinsa pe iarba privind cerul senin, parca imi vine sa-l cuprind cu bratele si sa nu-i mai dau drumul, imi vine sa imbratisez pe toata lumea pe langa care trec si care zambeste..chiar si pe cei care nu zambesc, as vrea sa-i fac sa zambeasca, sa se bucure si ei de zilele frumoase si senine care ne fac viata mai frumoasa. Imi doresc o lume fericita, plina de zambete <3 

                  ( T-shirt: Atmosphere, Trousers: H&M, Jacket: Avangardist Boutique, Boots: Stradivarius, Sunglasses: H&M)









  
Astazi am am profitat de cele cateva raze de soare si am pornit la o scurta plimbare prin oras. Am ales sa imbrac aceast pulover putin largut ce are imprimat o inima neagra acoperita cu tinte, iar de fiecare data cand il port  simt ca transmite ceva de genul:  "Hello Cupit...don't touch me because you can hurt!!!!" :)))

              ( Boots: Stradivarius, Jeans: Pull and Bear, Sweater: Asos, Jacket: Avangardist Boutique )



























Desi calendarul ne spune ca a sosit primavara, temperaturile de afara ne spun ca mai avem de asteptat. Aerul rece inca nu ne da voie sa renuntam la cizme in favoarea pantofilor, insa ne permite sa ne imbracam o idee mai subtire. Acest pulover, pe care il am in dulap de ceva vreme, pe langa faptul ca este foarte calduros are si un aer masculin, iar in combinatie cu accesoriile aurii arata foarte sic. Mie imi palce foarte mult. Voi ce parere aveti?

                  ( Shirt: Asos, Sweater: Pull and Bear, Jeans: H&M, Boots: Zara, Necklace: H&M )