sweater2




sweater 4





sweater






sweater3


Chiar daca in mod obisnuit nu esti adepta unui stil sport, in acest sezon te poti folosi de bluza de trening ca piesa surpriza in outfit-urile tale. Se pare ca acest obiect vestimentar a aservit drept inspiratie designerilor in sezonul toamna/iarna, iar printre numele sonore care au adus pe podiumurile prezentarilor de moda bluza de trening se numara Alexander Wang, Givenchy sau  Hussein Chalayan.
Daca propunerile designerilor ti-au atras atentia si iti doresti sa le porti si tu in perioada urmatoare, vei gasi o multime de modele in colectiile deja prezente in magazine sau poti sa arunci o privire in dulapul iubitului pentru ca sigur are cateva bluze de trening care combinate cu o pereche de jeansi si pantofi rosii stiletto ar arata uber-cool.
Pentru cele mai indraznete recomand inlocuirea jeansi-lor cu o fusta pix, stramta pe corp si o pereche de sandale minimaliste, o combinatie ideala pentru o seara in oras.



















Puloverul este acea piesa vestimentara nelipsita din garderoba unei femei. Fiecare dintre voi probabil ca are in dulap cel putin un pulover preferat care sa-i tina de cald. Chiar daca la prima vedere ai spune ca este o piesa vestimentara banala, puloverul poate sa faca parte si din tinute elegante, important sa ai inspiratie. Pentru un look special incearca sa-l combini cu fuste creion, din materiale pretioase. Pentru o zi la birou, poti opta pentru o camasa luata pe sub pulover in combinatie cu un pantalon de inspiratie masculina.
Mie mi-a placut foarte mult acest pulover pe care l-am cumparat in urma cu doua luni de la reduceri. A fost o alegere inspirata deoarece acum am devenit nedespartiti. Tie cum iti place sa poti puloverele?



Sweater: NewYorker
Shirt: Bershka
Pants: New Look
Shoes: Bershka
Hat: handmade
Necklace: Parfois
Bag: H&M