Anna Dello Russo for H&M

/
1 Comments
Se pare ca sezonul toamna/ iarna 2012-2013 vine cu numeroase colaborari din lumea modei. Fashion director-ul Vogue Japonia, Anna Dello Russo, sursa de inspiratie pentru blogeri de moda si fashioniste dn intreaga lume prin stilul extravagant si unic, si-a pus semnatura pe o colectie de accesorii pentru H&M, colectie ce vine sa confirme predilectia Annei pentru arta ornamentarii.

Pentru nevoile oricarei fashioniste veritabile, colectia cuprinde ochelari de soare dramatici, cu rame aurite in totalitate, lanturi si aplicatii in forma de animale, incaltaminte cu toc cui, de la sandale la cizme peste genunchi mulate si dominatoare precum si genti de voiaj cu aplicatii opulente.

Am dorit sa creez accesorii valoroase care sunt imposibil de gasit. Ca stil, stiu ca accesoriile sunt esentiale, reprezinta nota personala oferita oricarei tinute. Cu aceste articole, toata lumea se poate simti bine, transformand o zi obisnuita intr-un eveniment de moda fantastic, a spus Anna Dello Russo.

Preturi informative: cercei de la 89.90 RON, bratari de la 129 RON, ochelari de soare de la 159 RON, coliere de la 159 RON, clutch-uri de la 199 RON, sandale de la 499 RON, geanta de machiaj 399 RON, iar Trolerul acela superb costa 599 RON.

Accesoriile Anna Dello Russo for H&M vor fi disponibile publicului din Romania incepand cu data de 4 Octombrie, in magazinul H&M din Baneasa Shopping City.














You may also like

Un comentariu:

  1. Astept cu nerabdare!!!!
    I want to thank you very much for your support! I really appreciate it!
    I’ve done a page of my blog on Facebook. If you want to be updated about the last post on my blog, like it!
    Here is the address: http://www.facebook.com/ThisIsWhatICallFashion
    Thank you in advance!
    xoxoxo

    RăspundețiȘtergere