Puma Creative Factory - Love Thy Planet

/
0 Comments

Dupa lansarea cu succes a initiativei PUMA THE CREATIV FACTORY in noiembrie 2010, prin care consumatorii isi puteau personaliza online perechea de pantofi dorita, a urmat apoi editia limitata de jachete personalizate T7 BY AKCENT. De aceasta data, Puma vine cu o noua provocare si isi extinde povestea designului personalizat cu LOVE THY PLANET.  De aceasta data, Puma a realizat un parteneriat cu Lumi si Wildlife Works care este lider mondial REDD+ (Reducing Emissions from Deforestation and Degradation), companie specializata in dezvoltarea si implementarea proiectelor de acest gen: reducerea emisiilor de carbon, rezultate din defrisarea padurilor si alterarea mediului inconjurator.
Tricourile Creative Factory sunt produse de angajatii Wildlife Works si sunt din materiale textile produse din bumbac organic si bumbac fair-trade.
Pe site-ul www.puma.com/lovethyplanet , PUMA ofera oamenilor posibilitatea sa incarce poze cu ceea ce iubesc la planeta noastra si cu ceea ce ar vrea sa conserve. Participantii vor avea ca sursa de inspiratie fotografii incarcate de Alex Galmeanu, dar si de ambasadorii din celelalte tari. La evenimentele PUMA Crestive Factory, participantii vor putea sa printeze pe tricouri sau pe genti una din aceste fotografii sau altele pe aceeasi tema, fotografii realizate de ei, sau vor putea picta direct, folosind Inkodye®, un colorant-vopsea produs de Lumi, colorant ce se activeaza la lumina naturala a soarelui. Acest proces revolutioneaza intreaga industrie fashion de DoItYourself. Inkodye®, singura vopsea din lume sensibila la lumina, isi dezvolta culoarea in lumina soarelui, facand posibil pentru oricine sa-si printeze fotografiile pe textile, pentru a crea un produs fashion unic
 
Evenimentul PUMA THE CREATIVE FACTORY - LOVE THY PLANET va avea loc in Club Oxigen, Mall Sun Plazza, pe data de 25 octombrie 2012, incepand cu ora 11:00, fiindca avem nevoie de lumina soarelui. Cei prezenti vor avea parte de o serie de actiuni artistice: sculptura, pictura, origami, colaje, fotografie, arta grafica si un moment muzical. Cea mai importanta surpriza este un concurs dedicat celor creativi vor primi cate un tricou PUMA Creative Factory  pe care il vor putea personaliza cu ajutorul unor cerneluri biodegradabile ce se activeaza la soare. Cel mai inventiv, va pleca acasa cu suma de 2000 euro. Participantii se vor bucura si de alte premii, aricole vestimentare si surprize, marca PUMA.
Cei care doresc sa participe sunt rugati sa trimita un email la adresa cristinafdobrescu@gmail.com (impreuna cu numele si un numar de telefon).
Va astept cu drag!





You may also like

Niciun comentariu: