Ermanno Scervino Fall/Winter '13

/
1 Comments
Celebrul designer, Ermanno Servino, a venit pentru prima data in Romania pentru a-si lansa colectia de toamna-iarna 2012/2013, pentru barbati, femei si copii. Evenimentul de lansare a avut loc miercuri, 7 noiembrie la Marriott Grand Hotel. Vedete, stilisti si pasionatii de moda au fost prezenti langa catwalk si au urmarit cu atentie noile piese definite prin linii puternice dar totusi feminine in culori tomnatice: kaki, gri, maro, oliv si mov.
Efectiv m-am indragostit de acest designer si de colectia lui, am vazut rochii peplum, pulovere maxi, cizme peste genunchi, pantaloni cu talie inalta...nu mi-am putut lua ochii nicio secunda de la acea minunata colectie. Daca ar fi sa ma gandesc la un model preferat...as zice TOATE fara sa stau pe ganduri. Stilul englezesc a predominat in aceasta colectie, iar palariile de echitatie din lana si piele, au completat perfect tinutele.
La finalul show-lui, fiecare invitat a primit cate un mic cadou, o esarfa din matase naturala. Eu am avut norocul sa primesc una pe rosu burgund, culoarea mea preferata in acest sezon.


















You may also like

Un comentariu: