Odd Shoes

/
0 Comments
Pantofii sunt accesoriile cele mai de pret ale unei femei, in care fiecare investeste sume fabuloase. Acestia sunt facuti pentru a te simti confortabil, pentru a-ti da siguranta si mai ales pentru a completa o tinuta perfecta. De la nuantele de bej, alb si clasicul negru pana la culori "turbate" precum albastru, orange, galben etc, pantofii sunt acel ceva de care fiecare tinuta are nevoie pentru a fi completa indiferent de inaltimea tocurilor si design-ul lor.
Hmmm, designul lor si forma tocului... sunt chestii destul importante pe care le iei in calcul atunci cand te decizi sa achizitionezi o pereche, insa si felul cum te simti purtandu-i, lucru la care unii designeri nu s-au prea gandint avand in vedere ca imaginile de mai jos prezinta mai degraba "tortura picioarelor" decat un mod placut de a pasi cu incredere. Cu siguranta cei care au creat asemenea opere s-au gandit sa-i atraga atentia Gagutei care de altfel nici nu s-a sfiit sa poarte cateva dintre aceste ciudatenii numite pantofi. Oare "tortura picioarelor" a devenit un mod de a atrage atentia?
De ce sa ne chinuim picioarele in aceste "minunate" creatii cand putem sa le scoatem in evidenta si cu o pereche de botine cu tinte, comode si in acelasi timp la moda?!

You may also like

Niciun comentariu: