VICTORIA ZIDARU

/
6 Comments

Weekendul trecut am mers, impreuna cu cateva prietena, la Palatul Mogosoaia. O atmosfera minunata, vremea a tinut si ea cu noi facandu-ne sa ne simtim ca in mijlocul verii. In scurta, dar placuta noastra plimbare, mi-au atras atentia cateva persoane care ieseau dintr-o incapere a Palatului. Curioasa din fire am zis sa intru sa vad ce se petrece acolo si....surpriza: Am dat peste o doamna, pe numele ei Victoria Zidaru, care realizeaza adevarate opere e arta: rochii din canepa si in. Nu am pierdut momentul si m-am apucat sa le fotografiez deoarece mi s-au parut geniale. Cat despre doamna Victoria nu stiam nimic...noroc cu Google search. Asa am aflat ca dansa, impreuna cu sotul, Marian Zidaru, sunt printre cei mai cunoscuti pictori si sculptori contemporani de la noi. Acestia au castigat numeroase premii atat in tara cat si in strainatate, iar pe langa toate acestea, au realizat si zeci de expozitii personale si sunt foarte cunoscuti si in afara granitelor tarii noastre. Dupa ce am aflat aceste detalii, m-am simtit si mai mandra de pozele facute si de fapul ca am avut onoarea sa o cunosc pe aceasta doamna simpla, modesta si talentata.























You may also like

6 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Sunt facute cu telefonul mobil...o camera de 5 MP

      Ștergere
    2. Eh, la Romania merg... :D Cu cit mai multa lumina afara cu atit mai bine ies pozele. Poate ai avut emotii. O mica recomandare, apasa butonul pina la jumatate pina se stabilizeaza focalizarea pe obiectul ce urmeaza a fi pozat apoi pina la capat.

      Ștergere
  2. Pacat ca nu sunt apreciate valorile noastre cu adevarat, si ii premiaza cei de peste granita in loc sa ne ocupa noi de premiile si distinctiile lor.
    Cat despre arta contemporana, Adrian Oianu ramane doar si poate preferatul meu, a stiut sa se impuna pe piata cu un stil unic, iar munca lui e cu adevarat de apreciat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, intr-adevar, oamenii talentati sunt mai putin promovati la noi in tara..si e pacat. Acesta este motivul pentru care tot mai multi oameni de calitate prefera sa paraseasca tara. Cat despre Adrian Oianu, iti dau dreptate...este unul dintre preferatii mei..un om talentat care pune pasiune in tot ceea ce face.

      Ștergere
  3. OH MY GOD!!!This close is brilliant like you said!!!wow!!!true art!love it!!!!


    P.S. You have a great blog so let us know if you would like to follow each other


    http://style-squared.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere