Happy Halloween

/
2 Comments
 Dupa cum bine stiti, aseara a avut loc petrecerea de Halloween, singura petrecere din an care iti permite sa te deghizezi in ABOLUT orice fara ca lumea sa se uite stramb la tine.
Specific pentru Halloween este dovleacul sculptat, care reprezinta Lanterna lui Jack. Acesta a fost un tanar betiv care a reusit sa-l pacaleasca pe Diavol sa urce intr-un pom dupa care a sapat in trunchiul copacului o cruce. Jack a facut o intelegere cu Diavolul: daca nu-l mai ispiteste niciodata, ii promite ca il coboara din copac. Dupa ce Jack a murit nu a fost primit nici in Rai din cauza felului sau dar nici in Iad deoarece facuse o intelegere cu Satana. Prin urmare acesta a ajuns sa rataceasca prin lume cu un felinar facut dintr-o gulie scobita in care tinea taciunele pentru a-i lumina calea. De aici traditia felinarului de Halloween, Sarbatoare tuturor Sfintilor. Traditia fundamentala a sarbatorii de Halloween este "Trick or Treat", un obicei practicat de copiii care merg din casa in casa penru a cere diverse bunatati. La noi insa, aceasta sarbatoare nu s-a instalat complet, oamenii se deghizeaza, confectioneaza felinare din dovleci dar inca nu merg la colindat. Probabil ca in urmatorii ani se va practica si acest obicei, deocamdata ne bucuram de costumele ingenioase  pe care fecare si le confectioneaza dupa bunul plac, iar mai jos, pozele demonstreaza :D
Pentru ca anul acesta Halloweenul a cazut intr-o zi de miercuri adica in mijlocul saptamanii, majoritatea cluburilor din Bucuresti au sarbatorit Halloweenul in weekend (26-28 octombrie).
Din pacate pentru mine nu am mai avut timp sa-mi pregatesc un costum asa ca am ales o tinuta mai simpla formata din jeansi negri, top negru, lant negru, melon negru, si pipa a la Audrey Hepburn. La un moment dat am reusit sa fac schimb de palarii cu cineva si mi-am luat una de pirat. Mai jos sunt cateva poze facute in weekend in mai multe cluburi din Bucuresti, unde lumea chiar pare sa se fi distrat.

BOUND







VAULT



PALATUL BRAGADIRU












You may also like

2 comentarii:

  1. Cat de tari machiaje am vazut pe-aici...
    Super!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur tare mult sa vad ca esti bine, chiar daca poate nu ma crezi. Esti tare frumoasa, si chiar ma asteptam sa ai un blog despre asa ceva. Din liceu erai pasionata de moda si noi doua faceam mereu modificari la haine. Stiu ca poate nu vrei sa auzi de mine..., dar cand eram noi doua mai micute,iti ziceam mereu ca vreau sa fii domnisoara mea de onoare la nunta.Si uite ca a venit timpul.Am gresit mult,recunosc, s-a ajuns prea departe din cauza unei tampenii, dar omul se maturizeaza in timp. Sper din tot sufletul ca vom pastra din nou legatura si te rog gandeste-te la propunerea mea. Esti persoana care mi-o doresc cel mai mult ca domnisoara de onoare! A ta cea mai buna fosta prietena DANIELA

    RăspundețiȘtergere