Overalls for Summer

/
0 Comments



















Vara aceasta salopeta a devenit un must have pentru orice fashionista. Asta nu doar pentru ca este incredibil de practica, ci si pentru ca poate fi purtata la orice eveniment. Poti trece foarte usor de la un look de zi la unul de seara cu ajutorul acestei piese vestimentare. Trebuie doar sa schimbi incaltamintea, sa adaugi un ruj seducator si sa-ti pui cateva bijuterii si accesorii. 

In moda, salopeta are o istorie de 60 de ani. A fost acceptata la jumatatea anilor '60, deoarece permitea atat femeilor slabe cat si celor voluptoase sa o poarte. Apogeul acestui articol vestimentar a fost atins inanii '70 cand artistii remarcabili ca Elvis Presley sau Dave Bowie si-au creat un stil aparte folosind salopeta.

Din anii '80, salopeta a devenit piesa vestimentara preferata a femeilor, iar designerii au reinventat-o de nenumarate ori astfel ca si in zilele noastre este la foarte mare cautare. Se poarta  mai ales salopetele din materiale vaporoase, iar daca nu ai deja una in garderoba, ai face bine sa dai fuguta in magazine si sa-ti achizitionezi cel putin una ca tot sunt reduceri de sezon;)




You may also like

Niciun comentariu: