This month is NovemBEARD

/
0 Comments


Pentru cei care nu sunt familiarizati cu acest termen, iata cum functioneaza:

NovemBEARD = Luna Noiembrie, luna ce este dedicata tuturor barbatilor care-si poarta cu mandrie barba dar si iubitorilor acestora. Cei de la S.T.U.P. s-au gandit sa organizeze primul eveniment de genul acesta, iar cei prezenti vor avea parte de multe surprize.

Cand:  27 Noiembrie

Unde: LOFT Lounge ( Bulevardul Iancu de Hunedoara)

Ora: 21:00

Scopul evenimentului: Caritabil

Dress code: Dandy

In cadrul acestui eveniment va fi decernat premiul pentru Barba Anului. In competitie pentru acest titlui au intrat peste 100 de barbati barbosi. Dintre acestia, 20 isi vor scoate la licitatie cate un obiect personal pe care publicul prezent il va licita.

Fondurile stranse vor fi donate in scopuri caritabile, suma urmand sa se indrepte catre Organizatia Trebuie Fetesti .  

Evenimentul va fi moderat de catre cunoscutul Dj si fotograf de fashion: Vali Barbulescu, iar de muzica se vor ocupa DJ Lazarica si Harlequin Jack. Premiile vor fi oferite de catre binecunoscutele brand-uri: Ben Sherman, Jagermeister, World Class Fitness Center si SARTO . 
De asemenea, World Class Fitness Center va premia ficare barbat cu barba, cool, cu atitudine si cu nonsalanta in outfit, prezenti la NovemBEARD. Tot in cadrul acestui eveniment, Ionut Cojocaru isi va expune colectia de fotografii: Beard&Tattoos.

Haideti sa ne distram si in acelasi timp sa facem si o fapta buna!








You may also like

Niciun comentariu: