NEW BALANCE - NOUL TREND ÎN MATERIE DE ÎNCĂLȚĂMINTE

/
0 Comments



Ce purtăm sezonul acesta în materie de încălțăminte? 

Ei bine, pantofii sport New Balance se află în topul preferințelor atât în rândul bloggerițelor, cât și în rândul stiliștilor, modelelor și vedetelor. Faimoșii sneakersi sunt un must have în acest sezon pentru iubitorii de modă. Nuanțele electrice și mixul eclectic transformă look-ul spart casual într-unul super fashion.


Vestimentația oamenilor din toată lumea a fost influențată de acest nou trend. În ultimele luni au început să apară din ce în ce mai multe fotografii cu personaje îmbrăcate foarte stylish și încălțate cu pantofi sport New Balance. Această modă a fost împrumutată din echipamentul sportivilor, un element cu un rol mai degrabă funcțional decât estetic, pentru a-și satisface capriciul de a fi cu un pas înaintea modei.



Tendințele în modă ne demonstrează că stilul poate fi exprimat și altfel decât de la înălțimea tocurilor


Când New Balance a lansat celebrul model 990 în urmă cu mai bine de 30 de ani, aceștia au fost cei mai scumpi sneakersi din lume, având un preț de peste 100 de dolari, bani care la vremea aceea aveau o cu totul altă valoare. Chiar și cei care lucrau pentru companie au fost destul de sceptici în acel moment în privința succesului acestui model. Însă spre surprinderea tuturor, New Balance 990 s-a bucurat de un mare succes fiind și astăzi unul dintre cele mai populare modele ale brandului.

De ce New Balance?

* Sunt foarte comozi
* Nu se demodează
Se asortează la absolut orice ținută


Pentru pasionații de modă care vor să-și achiziționeze o astfel de pereche, îi pot găsi în magazinele Bata din Băneasa Shopping City, Afi Palace Cotroceni și Mall Vitan.




You may also like

Niciun comentariu: