Tendinte Primavara/Vara 2012

/
0 Comments
Ca la fiecare inceput de an, designerii vin cu propuneri pentru sezoanele ce urmeaza, in cazul de fata, Primavara- Vara 2012. Se subintelege ca in anotimpurile calde, culorile predominante sunt albul, portocaliul, albastrul si toata paleta de culori vesele imbogatite cu o gama larga de imprimeuri  grafice si florale. Pentru ca stiu ca vreti sa fiti mereu cool si in pas cu moda, propun sa ne aruncam o privire peste imaginile de mai jos unde voi incerca sa comentez tendintele propuse de designe-ri...let's see.

Culorile pastelate ca rozul, albastrul si verdele, sunt printre vedetele sezonului, deoarece transmit eleganta, simplitatea si feminitatea celei care poarta o tinuta in aceste nuante delicate.

                                                                                           

Pantalonii albi, acestia pot fi purtati atat la o tinuta casual cat si la una mai eleganta, fiind perfecti pentru zilele sau serile toride de vara. Pot fi asortati cu absolut orice culoare, chiar si alb pentru o tinuta all white.


Culorile tari. Daca iti doresti sa iesi in evidenta, atunci iti propun culorile tari ca rosu, portocaliu si albastru, fiind ata de sexy si la moda incat nu ai cum sa te simti altfel decat, cea mai fashion girl.



Nuantele electrice Pentru cele mai curajoase dintre voi, recomand aceste tinute in nuante neon, pentru o aparitie de star. Rozul, galbenul, portocaliul si verdele fluorecente sunt cele mai bune exemple de astfel de culori.


Imprimeurile Majoritatea designerilor importanti, au adoptat in colectiile lor, printurile de toate felurile, de la cele florale si grafice pana la cele abstracte de care probabil nu ne vom mai satura sa le purtam in vare ce se apropie cu pasi repezi.


Animal printuri-le, nu puteau lipsi nici ele, bucurandu-se de un foarte mare succes si in sezoanele trecute. Daca in garderoba voastra nu exista cel putin un obiect vestimentar cu asemenea print, va sfatuiesc sa dati fuguta la magazin pentru a va achizitiona macar un exemplar cu acest print atat de indragit.









You may also like

Niciun comentariu: