We are Graduates

/
0 Comments
S-au dus si cei trei ani de facultate, ani in care am cunoscut oameni minunati alaturi de care am facut lucruri minunate. A fost o peroada pe care cu siguranta niciunul dintre noi nu o va uita, o perioada frumoasa in care s-au legat prietenii adevarate, unii intalnindu-si chiar marea dragoste. Acesti trei ani au fost ultima noastra aventura in rolul de copii fara responsabilitati, acesti trei ani ne-au pregatit pentru drumul pe care urmeaza sa-l parcurgem in calitate de oamnei maturi, pregatiti pentru responsabilitatile ce vor urma.
 Acum, stand pe scaun si uitandu-ma peste fotografiile de la absolvire, realizez cat de rau imi pare ca nu am fost atat de uniti si in anii trecuti, imi pare rau ca nu am cautat sa fim apropiati cu totii si ca am ramas in "bisericutele" formate inca din primul an. Sunt cateva persoane dragi pe care le-am cunoscut abia acum la sfarsit si sunt sigura ca mai sunt multi altii la fel de minunati pe care nu am apucat sa-i cunosc mai de aproape. Chiar daca nu am apucat sa ne cunoastem cu totii foarte bine, asta nu ne-a impiedicat sa ne ajutam unii pe altii la examene. Cu siguranta imi va fi dor de acele momente dinaintea examenelor cand ne intrerbam oare cum va fi si daca le vom trece cu bine. 
Primul an de facultate este cel de care imi aduc aminte cu mare drag...este anul in care salile erau mereu pline, toata lumea implicandu-se in proectele facultatii incercand sa faca totul cat mai bine. A fost anul in care toata lumea incerca sa se cunoasca cu toata lumea, insa putini sunt cei care au fost mereu prezenti la cursurile din urmatorii doi ani...unii ocupati cu job-urile, iar altii cu pierdutul vremii. Chiar daca facultatea pe care am absolvit-o este una particulara, asta nu o face mai slaba ca nivel de invatatura fata de una de stat, ci din contra, profesorii au fost mult mai implicati comparativ cu ce am auzit de la facultatile de stat. Am avut la dispozitie laboratoare de radio si televiziune in care am exersat de-a lungul anilor, ni s-a oferit sansa de a face o scoala de radio finantata din fonduri europene, posibilitatea de implicare in proiectul Vehmed ce are ca scop initierea studentilor in tainele meseriei de jurnalist plus multe altele.
A fost o perioada frumoasa si plina de amintiri, iar acum cand totul s-a terminat stiu ca in fata ne asteapta un drum si mai lung pentru care am fost pregatiti in acesti ani, drumul de Jurnalist in care cu siguranta ne vom mai intersecta.

You may also like

Niciun comentariu: