Women for Women Fashion & Lifestyle Fair - editia a doua

/
0 Comments




Duminica, 3 martie, sunteti invitati la Casa Universitarilor din Capitala sa condimentati primavara cu frumos, la cea de-a doua editie a targului Women for Women Fashion&Lifestyle Fair, “Savoir Vivre” Edition.

W4W este un targ de lifestyle care celebreaza femeia in forma ei pura, drept urmare prin editia "Savoir Vivre" va propunem o incursiune in timp a valorilor si frumosului, urmarind evolutia femeii din perioada interbelica pana la femeia emancipata din ziua de azi.
Ne vor fi alaturi Monica Tatoiu, Valentina Pelinel si Dana Rogoz, trei femei cu atitudine de la care ne vom putea inspira pe tot parcursul zilei.

In cadrul targului veti avea parte de foarte multe surprize, una dintre ele fiind "Pin-Up Blogger's Parade". Despre ce e vorba? Le-am provocat pe cele mai cool bloggerite pe fashion din Romania sa treaca de la front-row-ul cu care erau obisnuite la propriul runway si sa ne prezinte, cat pot de bine, propriul lor stil intr-un mod cat mai curajos si nonconformist.

De asemenea, fotografa Marta Popescu, initiatoarea proiectului „I love”, isi va muta pentru o zi studioul foto la Casa Universitarilor, pentru un happening inovator. Astfel, aceasta ii invita sa participe la o sedinta foto-maraton pe toti cei care vor sa arate lumii intregi "ce iubesc".


Cand: 3 martie

Unde: Casa Universitarilor (Str. Dionisie Lupu, nr. 46)

Peste 50 de expozanti va asteapta la targ:

Vintage Tineri designeri Cosmetice&Bio Accesorii Pantofi&Genti
Reclame Vechi Romanesti

Ne vor face ziua mai frumoasa:
Pin-Up Blogger's Parade Impletituri gratuite Fotografii pe magneti Recital la pian Tombola

Cadouri pentru vizitatori

Pret intrare: 10 lei

Asa cum v-am obisnuit si la prima editie, banii care se vor strange din biletele de intrare vor fi folositi pentru o cauza sociala. Astfel, dorim sa atragem atentia publicului larg asupra locatiei ce gazduieste pentru a doua oara evenimentul, Casa Universitarilor, monument istoric si patrimoniu cultural demult uitat. Incasarile din taxa de intrare, vor fi investite, de data aceasta, in panouri ce reproduc imagini din perioada interbelica si care vor fi expuse in fata Casei Universitarilor pentru a ajuta la valorificarea cladirii aflata acum in stare de degradare.


You may also like

Niciun comentariu: